Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

RvNeomarxističtí korytáři. ČSSD i ANO. Ostuda ČR!

1 0
možnosti
MC

Ten váš předseda je křivej chlap! ČSSD je strana přisluhovačů dáblu! Rv

1 0
možnosti
ZJ

... oblečená - neoblečená, pěšky, nebo za vozem ... zajisté znáte tu pohádku ,,O chytré horákyni" ;-D.

1 1
možnosti
FZ

ubohé a jako vždy zbabělé...

3 2
možnosti
PB

P86e67t19r 11B63u15r61i97a42n

23. 11. 2018 1:26

Přesně řečeno...alespoň to už nemusím psát já.

1 0
možnosti
Foto

"Odmítám udělat z deseti a půl milionu obyvatel naší země laboratorní zvířata takového nezodpovědného pokusu." ... to už ČSSD dopustila a zapříčinila několikrát, za vydatné spolupráce odborů; a to jen proto, že některým členům, šlo jen a pouze o koryta, o to si nahrabat, slovy pslance Drymla, nakrást co nejvíc. Současná neblahá situace, je velkým dílem právě vaše práce - tedy myslím vaší strany. Je čas, aby se tato totálně zdiskreditovaná strana neschopných, nemastných a neslaných prospěchářů, odebrala na smetiště dějin; bezesporu se najde lepší a rozumnější alternativa, která nebude jen vykřikovat o sociální politice, ale bude ji konečně a ku prospěchu občanů, nikoliv svého, i dělat. :-/RvRv

5 1
možnosti
LC

Neuvěřitelné podlosti ČSSD jako na běžícím páse a vy se divíte, jaké máte preference. Neuvěřitelná hloupost politiků ČSSD, kteří skáčou Kalouskovi na špek jako učedníci, kteří jsou v PS první týden. Začali jste to spojením se s opozicí v případu Lex Babiš. Neuvěřitelné. Vyhodili jste z vlády předsedu strany, se kterou jste byli v koalici. Ještě neuvěritelnější, že on to všechno zkousl. A korunujete to tím, že se nezúčastníte hlasování o vládě, ve které máte třetinu ministrů. Je ovšem fakt, že se tím zapíšete do historie. Kdo se něčím takovým může pochlubit. ČSSD se stala odpornou stranou, se kterou může jít do koalice jen blázen. Máte kliku, že jste narazili na Babiše. Každý jiný by vás už dávno poslal do ... pryč.

3 5
možnosti
RC

Oni si nemaji s Babisem co vycitat. Nebo snad je Poche ministrem? A nebylo to nahodou tak, ze si udajne nechteli kadrovat lidi?

0 0
možnosti
DR

Myslím že před chvílí skončený interview s Radkem Vondráčkem hovořil za vše. Stačil jakýkoli dotaz na svého božského předsedu a mlžil úplně stejně jako všichni ti ostatní komparzisté z ANO aby si to u něj nerozházeli.

Opravdu tuto spíše sektu než hnutí chcete podporovat?

3 1
možnosti
Foto

On mlžil? Vždyť ho ta zpovídací Tvarůžková nána nenechala doříct jedinou větu. Pokud neříkal to, co chtěla slyšet, vůbec ho nepustila ke slovu.

0 1
možnosti
PK

Asi nerozumíte výrazu "vyjádřit nedůvěru". Předpokládám že vám přijde stejně vtipné jako mě, že nejste ani schopni si stát za svými ministry.

Je to přeci jasné. Buď jim důvěřujete, nebo ne. Vaším odchodem dáváte najevo i to, že právě vaši ministři jsou ve vládě (pro vás) nedůvěryhodní. Čili vám ani nestojí za to, je podpořit.

Nezlobte se paní Valachová. Zrovna vás si opravdu vážím a respektuji vás. Nicméně se začínám stydět, že jsem stranu ČSSD kdy volil.

Pro mě je vaše vysvětlení odchodu ze sněmovny při hlasování o nedůvěře vaší vládě, zcela nepochopitelné a nepřijatelné. A to zrovna jako vaše vyjádření o rozpuštění sněmovny. Hrdinská slova v momentě kdy víte, že se to stát nemůže.

Jakožto občan samozřejmě čtu jen to, že ČSSD jde o koryta a svým jednáním si tuto auru jen potvrzujete.

Předpokládám ale, že počítáte s tím, že vám vaše rozhodnutí odejít ze sněmovny, premiér velmi rád vrátí.

2 1
možnosti
PK

Ještě snad hypotetický dodatek. Dost by mě zajímalo, jakou výmluvu by si pan Hamáček našel, kdyby premiér bouchl do stolu a řekl, že se sněmovna rozpustí a půjde se do voleb. Vzhledem k preferencím by jste právě vy rychle hledali důvod, proč najednou sněmovna rozpustit nejde.

Ale ta výmluva by mě zajímala.

Mějte hezký den.

0 0
možnosti
MK

Proč pořád strašíte koalicí ANO+KSČM+SPD ? Takovou koalici nikdy neskousne EU a znamenala by konec Babišových evropských dotací. Do toho on nikdy nepůjde.

Vaší ochotě k předčasným volbám též nevěřím. Ty totiž mohou změnit poměr sil dost podstatně tím, že outsideři spadnou pod 5%. Ano, právě tato hrozba hrozí nejvíce právě vám. Je pravděpodobné, že STAN, TOP a KDU se spojí do jednoho subjektu a ve sněmovně zůstanou. Vy totu možnost nemáte, vám opravdu hrozí pád mimo sněmovnu.

3 2
možnosti
MC

RvDělejte si co chcete. To, že jste ostudou našeho státu vaší straně nikdo jen tak neodpustí. Doufám, že brzy zmizí vaše strana z politické scény, neboť ji zcela dobře zastupuje KDU-ČSL.

3 2
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik