Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Jak typické pro zde se prezentující politiky. Vás, paní Valachová, nevyjímaje. Hodíte do placu svojí pravdu a otázky, byť slušné a věcné, ignorujete.

1 0
možnosti
AM

Paní Valachová ve vládě by nikdy neměli být teoretici (jako vy), ale lidé, kteří prošli praxí (Klaus ml.). Uznejte to přestaňte kopat.[>-]

3 0
možnosti
JD

Hodne veci by se dalo prominout, ale INKLUZE nikdy, uz to pochopte a tahnete [>-]!!

5 0
možnosti
Foto

Paní Valachová, děkuji Vám za článek a vyjasnění některých detailů v rámci postupu. Na druhou stranu mě mrzí, že ten, kdo spravoval Vaši adresu (nebo jste si ji spravovala sama) se ani neobtěžoval mi odpovědět na email plný koncepčních metodických změn vycházejících z praxe. Může být nedostatek času, ale stačilo třeba "četli jsme, zapracujeme." Pak je pocit odtržení mšmt od nás učitelů. Psala jsem i opakovaně a jen mlčení. Kéž by to v budoucnu bylo jiné.

0 0
možnosti
JK

Zavést něco, co vychází z praxe ? 8-o Blázníte ? ;-D

0 0
možnosti
Foto

"Mladý" Klaus? To by se mu mohlo líbit. Je totiž o sedm let starší než autorka článku.

0 0
možnosti

Ta úporná snaha napsat něco smysluplného před volbami je tedy až obdivuhodná.Jako by nestačila Vaše exhibice v tv.

Máte málo svých individualit ve straně, že řešíte členy jiných stran.

Co kdybyste si udělala bobříka odvahy, a toho vašeho samozvaného zahraničního experta Pocheho poslala tam, kam patří. Jistě se vhodné místo najde.

3 0
možnosti
ZR

Klause ml čtu docela ráda. Má pichlave názory a nebojí se.Občas s nim souhlasím a obcas vubec. Ale pokud kritizuje něco, co si ani ne prostudoval,jak paní exministryne tvrdí, tak to mě docela zklamal.

0 0
možnosti
VB

Kdybychom se vrátili o 60 let zpátky a jen zaměnili některé výrazy za jiné dobové, mohla by paní Valachová dělat ministryni školství v cukuletu.

5 0
možnosti
OJ

To, že nějaký režim deklaruje, že jeho občanské vzdělávání v demokratickém duchu, je opakem indoktrinace a politické propagandy, kterou provozují nedemokratická politická zřízení, neznamená že tomu tak je. Takovou deklaraci umí vyhlásit každé zřízení.

.

Já bych určitě nebyl proti výuce, že si děti mají zprávy ověřovat, nevěřit všemu a být si vědomy, že existují falešné zprávy. Bojím se však, že v našich osnovách bude jmenovitě řečeno, kteréžto zprávy jsou ty, kterým děti nemají věřit a které jsou ty, kterým věřit mají.

.

Nicméně nebál bych se toho ani tak. My pamětníci víme, že v českých zemích je úplně jedno jakou silou jsou tlačeny ty správné postoje. Děti to ve škole správně odříkají a doma budou mluvit stejně jinak.. Jako jsme to dělali my.

3 0
možnosti
Foto

Souhlas. Ale mám obavu, že dnes jsou někteří lidé daleko silněji indoktrinováni, než tomu bylo za normalizace. Asi jako někteří, třeba oslavenec Kohout a řada dalších, v 50. letech.

2 0
možnosti
JN

Čáry za letadly jsou kondenzovaný vzduch nebo chemikálie zotročující svět?

A jinou možnost výběru nemáte?

2 0
možnosti
Foto

Samozřejmě chemtrails. Co to je kondenzace? Mléko snad?

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik