Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J55a33n 77R43á21ž

22. 6. 2018 11:59

Tlachy, nic víc než rádoby populistické tlachy.

Školství by nejvíce pomohlo, kdyby do vzdělávacího systému nezasahovali kariérní politici, kteří se se školstvím setkali jen a pouze když do školy chodili. A idealističtí egocentristé, kteří chtějí bez respektování názorů odborné veřejnosti zavádět nesmysly, jako je pitomost slangově nazývaná "valachovinou", tedy t.zv. inkluze, jsou školství prospěšní jako dřevomorka srubu.

0 0
možnosti

Bůh ochraňuj republiku před Valachovou v politice. Tlachy v blogu samozřejmě nevadí

1 0
možnosti

Komenský, ochraňuj nás před reformátory vašeho ražení.

0 0
možnosti

A94l92e30š 79S45z76a53b35ó

21. 6. 2018 19:17

mám dojem, že Vy jste za celý svůj život Komenského nepochopila a nebo ano ale zcela špatně

1 0
možnosti
Foto

paní bývalá ministryně ani nemohla Komenského pochopit, protože nemá vůbec vystudovanou pedagogiku...

1 0
možnosti
Foto

A prosím, nepoužívejte jméno Jana Ámose Komenského, který na rozdíl od ministerstva školství (s tolika poradci a odborníky), vymyslel dokonalý systém školství již v 17. století!

6 0
možnosti
Foto

Hned váš perex mě nadzvedl ze židle... Jakou podporu jste dala jako ministryně školství učitelům, kteří byť měli VŠ, museli si dodělávat ještě další VŠ???? Nesmyslná rozhodnutí vašeho ministerstva přidala mnohým učitelům hodně vrásek a ubrala hodně nervových spojů, když chtěli ve svém poslání učitele pokračovat... Znám několik dobrých učitelů, kteří díky tomuto rozhodnutí museli školství opustit. Nastoupili za ně sice lidé se "správným" vzděláním, ale bez pedagogických schopností... Blahopřeju k tomu, že také díky vám naše školství a vzdělání snížilo svoji váhu.

12 0
možnosti

Mi se váš článek líbí Kateřino. R^

0 3
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik