Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když už vám musel Babiš v minulé vládě někdy naslouchat, tak to potom beru jeho heslo NEBLÁBOLIT na milost..... :-)! Díky vám jsem ho již pochopil!!

1 0
možnosti
Foto

To je zase snůška polopravd, spíš by se dalo říct lží. Základem správného a mravního společenství je absence násilí. Soudružka patřila do kasty lidí, kteří maximalizují násilí vůči nenásilným jednotlivcům, zřejmě pod heslem: Účel světí prostředky a z toho také vychází její pomýlené tvrzení.

Zapamatujte si, že účel opravdu prostředky nesvětí!! :-/

1 0
možnosti
JR

J34a96n 61R98á16ž

24. 11. 2017 12:52

Máte to, milá slečno marné. Už nikdy nesmažete dojem naprosto nekompetentní ministryně školství, jejíž funkční období je provázeno rozhodnutími, velmi kriticky v odborné i laické veřejnosti přijímanými. Rovněž osobní odpovědnost za skandál s dotacemi do sportu a vše co následovalo, což zejména amatérský sport notně poškodilo, jde taky za Vámi.

5 0
možnosti
JK

Mh. Kvalitní školství pro omezenou skupinu dětí jsme tu měli léta. A mj. i Vaší zásluhou už mít nebudeme. :-/

2 0
možnosti
JR

J11a74n 36R40á91ž

24. 11. 2017 13:07

Děkuji osudu, že moje všelijakými dyslexiemi obdařená vnučka nebyla postižena t.zv. inkluzí školství. Mohla tak ve speciálním vzdělávacím prostředí získat, bez ponižujících projevů spolužáků, sebevědomí i potřebné znalosti, které jí dnes umožňují žít samostatný a plnohodnotný život.

Je mi líto všech sociálně i mentálně hendikepovaných dětí, které díky inklusivnímu vzdělávání, budou trpět ve škole stejně, jak šikanou a ponižováním trpěla vnučka ve standardní škole, než byla přeřazena do "speciálu".

6 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 32,91
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik