Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chybí 70 mld.? Kdo takovou nehoráznost spočítal? Chybí polovina současných nákladů? Tak to školy pozlatíme!

0 0
možnosti

P80e35t66r 60A65g96u76l52á45r

25. 9. 2017 13:39

Paní Valachová, dostala jste do správy docela dobře fungující stroj. Ten šlape už přes sto let. Přežil války i okupace. Nevím proč se každý nový správce cítí potřebu nějakým způsobem podepsat. Proč prostě nepřijmete roli správce? Místo řešení problému a přizpůsobování se novým podmínkám vymýšlíte a organizujete systémové změny, které zatěžují celý systém všemi způsoby?

0 0
možnosti
Foto

To přidělování peněz na školství mi připomíná jeden popřevratový fór: Klaus s Havlem jedou na inspekci po republice. Těsně před předkládáním návrhu rozpočtu na další rok do vlády. Přijedou na vysokoškolskou kolej, koukají, poslouchají a nakonec Klaus řekne, tak jo, na vysoké školy a studenty přidáme nějakých sto milionů. Jedou dál, přijedou na Mírov, koukají, poslouchají a na odchodu Klaus řekne : Dobře, na vězeňství přidáme třičtvrtě miliardy. Havlovi se to nezdá a říká Klausovi: Hele Václave, proč jsi na vysoké školy dal jenom sto melounů? A Klaus odpovídá: Vašku, řekni mi, ale upřímně, Ty ještě někdy půjdeš studovat na vysokou školu???

1 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,04
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik