Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dejte možnost si na obědy doplácet. (Viz Pohlreich)

0 0
možnosti

Myslím si, že někdy v lepší budoucnosti (já doufám, že nedaleké) by odpovědnost za stravování všech dětí alespoň do konce prvního stupně měl přebrat stát

Zdroj: http://katerinavalachova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=622030 To je hezká myšlenka, paní bývalá ministryně. A co třeba ubytování? To taky za chvíli přebere stát? Doufám, že taková "lepší" budoucnost nenastane. Stát má občany obtěžovat co nejméně, nikoliv jim do všeho zasahovat.

5 0
možnosti

To, že děti ze sociálně vyloučených rodin nemohou za své rodiče a že by jim tedy měl stát přispívat na stravu, má zdánlivě svou logiku. Jaký to má však efekt ? Nezodpovědný rodič má tím pádem o starost méně, a o to více času (a peněz) na své závislosti. Daleko výchovněji by působilo, kdyby se mu z platu (nebo podpory) ihned strhly peníze na školní obědy jeho dětí.

2 0
možnosti

Usuzovat z toho, že desetina žáků ZŠ nemá oběd ve škole, cokoliv bez podrobného sociologického průzkumu je velmi odvážné. Můj synek odmítl někdy v 7. třídě chodit do školní jídelny a protože jsem pracoval doma a vařil si, tak obědval doma.

0 0
možnosti
Foto

NIkomu bych oběd zdarma nedával, kručení v břiše z těch dětí vychová revolucionáře, kteří budou chtít šturmovat komunistické nebe.

0 0
možnosti
Foto

Proč jen obědy zdarma? Proč ne rovnou všechno všem zdarma! On to někdo zaplatí a kdyby náhodou ne, tak zadlužíme nejen nás, ale i ty děti a jejich děti . . . Obrovský státní dluh, deficit SR už je naprosto běžná věc a k tomu zvyšování daní, zavádění dalších a dalších poplatků a pak se hrozně divíme, že lidé už nemají ani dětem na obědy? Mohlo by to být tím, že musí platit daně, za které se pořizují naprosté nesmysly, projekty, o kterých je každému ještě před realizací jasné, že budou k ničemu, atd. :-/

6 0
možnosti

Nevim, jak vypadaji skolni obedy dnes, ale kdyz musela mama do prace a ja byl odkazanej na skolni jidelnu, byl to pro mne sok. To cim nas tenkrat krmili byl jednoduse hnus.

Nase deti odmitaly do skolni jidelny chodi, takze jim manzelka varila dopredu a ony si to pak ohrivaly.

Nebylo by lepsi, aby manzel uzivil rodinu a deti pokud chodi do skoly se mohly obedvat doma?

2 0
možnosti
Foto

Většina z nás nemá na školní obědy dobré vzpomínky a to obědy byly placené, v jaké kvalitě by asi byly obědy zdarma?

1 0
možnosti

Chápu to dobře, že jste dostala od vašeho stranického předsedy úkol napsat něco, co by event. pomohlo zvednout volební preference. Tedy to, co u lidí zabere. No, tak máte splněno. A je to.

8 0
možnosti
Foto

COKOLIV ZDARMA jsou vždy sprostá slova. Protože ZDARMA NENÍ NIKDY NIC. Vždy to musí někdo zaplatit.

5 0
možnosti

no, to tam přece autorka píše, kvůli tomu nemusíte KŘIČET

0 0
možnosti

Já se omlouvám, že nediskutuji, ale nemám dost "íček". Ale čtu to, nebojte.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS