Diskuse

Pamlskový křik

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já s vyhláškou souhlasím. Také nechápu, proč by se měl v prostorách škol prodávat kdejaký šunt.

1 0
možnosti
Foto

Kdyby české školství nemělo žádný jiný problém než ten, že děti jedí sladkosti, byla by to skvělá zpráva. Jenže tak to není. Školství by mělo především zajistit "našim" dětem kvalitní vzdělání, k tomu zřejmě není vůle, ale proč se místo toho řeší nepodstatné hlouposti, to nepochopím.

1 0
možnosti

Nejsem expert na skladbu stravy ve školách, ale pokud Vaším zásahem se docílí toho, že některé děti budou hlady, je potřeba to řešit. U těch menších, třeba kontrolou svačina z domova a při absenci pohovor s rodiči.

Daleko větší vidím zlo, které ohrožuje žáky, v učebnicích. Když už se tam nacpal islám, proč se neřekne o něm celá pravda?!! Zamlčovat historii je nepřípustná manipulace. Je to stejné, jako když budu psát o Hitlerovi, jak dal v 30. letech lidem práci a dál už nic.

0 0
možnosti

Dobrý den, paní ministryně, naše dcera studuje na gymnáziu a vzkazuje Vám něco nepublikovatelného. Podařilo se Vám naštvat lidi. Je to zvláštní, ale Vaše výklady o zdravé výživě nás vůbec neuklidňují. Studenti chodí přes rušné ulice, aby si nakoupili, co v bufetu nemají.

7 1
možnosti

Moje dcera se též připojuje, z její věty, kterou směřovala na Vaší adresu, paní ministryně, mohu publikovat jen slova "strč si" a "sociální inženýrství".

1 0
možnosti

M25a20r46t74i69n 33R10a24m

21. 2. 2017 16:53

Tuto vyhlášku byste si určitě v poslanecké sněmovně netroufla prosazovat! A že by spousty poslanců potřebovalo zhubnout!

8 0
možnosti

J65i75ř56í 37N62o68s78e94k

21. 2. 2017 15:25

Paní Valachová,

mám se školstvím také co do činění a věřte mi, že nejen já s vámi nesouhlasím téměř v ničem.

Nezbývá než doufat, že toho už nestihnete moc pokazit.Rv

7 1
možnosti
Foto

Tito lidé, co prošli tou správnou indoktrinací a dlouho se vzdělávali v nejvyšším parazitickém umění jdou přes mrtvoly a nemohou nikdy pochopit, že jim lidé o jejich služby nestojí.

Jejich krédem je: Dobro vám vnutíme i kdyby to mělo stát životy, zdraví, majetek a štěstí mnoha lidí.

7 1
možnosti

J37a27n 31R76á29ž

21. 2. 2017 15:21

Paní Kateřino!

Dá se očekávat, že s blížícími se volbami bude na různých mediálních platformách růst počet článků, kterými budete Vy, i Vaši vládní kolegové obhajovat svoje kroky, zejména ty nepopulární.

Co si myslí rodiče i děti o Vaší "pamlskové vyhlášce" lze vidět dnes a denně v prodejně potravin, která je v naší obce naproti škole. Před zahájením vyučování je prodejna plná švitořicích dětí, kupujících ve velkém Snickers, Kinder vejce, tyčinky Mars, láhve s CocaColou, Pepsi a dalšími pochutinami, které se díky Vaší vyhlášce nevyskytují ke koupi ve škole. Čili tato "Vyhláška", stejně jako všechny bolševické pokusy změnit chování lidí, se zcela míjí zamýšleným účinkem.

Mimochodem: Kdy přestoupíte do Hnutí ANO? Ještě před nebo až po volbách, když už Vás tak předseda Babiš nepřímo k tomuto kroku vyzívá?

3 1
možnosti

Pane Jane, jsem zmaten. Pan Babiš zívá? Občas jistě. Ale že by se chtěl prozívat k nové člence, To je mi opravdu divné...

1 2
možnosti

Pamlsková vyhláška špatná není.Jistě, dítě si koupí po škole co chce a většina cukráren je umístěna právě blízko škol.V tomto případě je to jeho volba, popř.volba rodičů.Ve škole se mu ale všechny přeslazené hmoty podbízet nemusí.Tam by alespoň trochu zdravá strava měla být.

Co mne ale vadí víc, tak to je kvalita současného školství.Je objektivně ještě horší, než v osmdesátých letech, kdy jsem na základní školu chodil já a Vy také.

Kde je škola hrou???

Dnes jsou ty děti samý test, přezkušování a stres.Proboha, udělejte s tím něco.Je to opravdu hrozná úroveň školství.Řeknu jeden příklad.Syn se nyní učí vyjmenovaná slova, to je v pořádku.Ale je přezkušováno a je hodnoceno nejen to, jestli je umí, ale také je musí říct ve správném pořadí....To by asi být nemělo :)

Tak se držte

2 0
možnosti

Mám pocit, že i v bufetech ve škole se už dávno neprodávala jenom přeslazená hmota. Vždyť toho bylo všude plno - přes pamlskovou vyhlášku neprošly ani ochucené jogurty. Ovocné poháry. Celozrné obložené chleby. I bába Cajthamlová říkala, že je to nesmysl, jak to bylo nastavené. Člověk, pokud není alergik, i to obyčejné bílé pečivo potřebuje, a ani to neprošlo. Co na tom změní, že dítě dopoledne dostane to, co odpovídá vyhlášce? Nebo bude raději o hladu, když zrovna toto chutné není? Tak si po vyučování koupí to, co mu chutná, doma se také vaření pro celou rodinu vyhláškami neřídí, to jako jednapodle vyhlášky poskládáná bageta k něčemu sposlouží? Nemyslím.

4 0
možnosti
Foto

Parazit si myslí, že když něco zakáže, to znamená, když vstoupí násilím do práv druhých lidí, že ti se z toho při..rou a parazit naplní cíle, které si stanovil. Jenže lidé fungují jinak. Takže parazit sice zničí život mnoha lidí, kterým zakáže jejich podnikání, nic méně cíle nedosáhne, protože se potřeby druhých stanou výtečnou příležitostí uspokojit je skrze šedý trh (tj. ten, na který jsou i sebelepší lupiči krátcí).

4 1
možnosti
Foto

přes les se nevidí strom...

odjakživa se dětem za splněné věci, úkoly na táborech, jako odměna za hry dávalo sladké...jedna tatranka, sušenka nedělá obezitu. Cílem má být národ, co se hýbá docela přirozeně, a to není věc jednoho školního automatu, kde třeba já kvituju možnost: právě teď teplý nápoj do břicha. To celé je věc: chtít se trochu hýbat... a jak vidím děti, pořád se hýbat chtějí... Pokud vám lenivé dítě nepoví o jediném nějakém svém kroužku, pochybuju, že ho pamlskový zákon zachrání.

3 0
možnosti